Слави каза истината за здравето си:  Адски ме боли кръста, понеже

...
Слави каза истината за здравето си:  Адски ме боли кръста, понеже
Коментари Харесай

Слави Трифонов за здравето си: Адски ме боли кръста! На някои хора ще им е готино, ако пукна

Слави сподели истината за здравето си:  Адски ме боли кръста, тъй като си счупих крайници преди към 10 години, кракът се съкрати и ми промени гръбнака, по тази причина е по този начин, изясни шоуменът

Слави Трифонов още веднъж дава отговор на въпросите на Тошко Йорданов в рубриката " Нещо персонално ". Този път обаче политикът даде обещание да хвърли светлина по една доста разисквана в обществото тематика - неговото здравословно положение.

- Тошко Йорданов: Нямаше изявление, след което да не ме питат какъв брой си болен и дали лекари не те чакат на всички места, да те наливат със системи 6 часа?

- Слави Трифонов: Защо би трябвало да давам отговор на такива жълти неща? Това са нелепости! Да, пъклен ме боли кръста, заради един куп неща и по този начин.

Аз съм привикнал с такива въпроси. Всеки да си мисли каквото си желае.

Да, извънредно ме боли кръста, тъй като си счупих крайници преди към 10 години. Да, заедно съм с патерица, тъй като си смених ставата. Беше ми закован кракът с 4 пирона.

Заради това единият крайник стартира да става по-къс. И стана с 3 см по-къс, този счупеният крайник, който промени цялото състояние на гръбначния ми дирек. Той и в този момент доста ме боли.

Аз взех решение да си сложа изкуствена става. В България се оперирах и си сложих изкуствена става. Въпреки положителната интервенция болката остана и не преставам да заедно съм с патерица. Това е ситуацията.

Аз съм умирал хиляди пъти съгласно жълтите вестници и уеб сайтове.

Имам възприятието, че изпитват наслаждение, и в случай че пукна, ще се радват! Така наподобява. Мисля, че не е тъкмо по този начин, само че по този начин наподобява! До такава степен има такава злост на някои хора към мен, че наподобява, че ще е готино, в случай че пукна.

Това е малко необичайно. Не мисля, че на някой съм направил чак толкоз неприятно! Което за тях е добре, че аз да „ пукна ”.

Нека всички тези хора не не помнят, че някогашният министър-председател сподели за мен, че съм мафиот! А мафиотите, се оправят с хората, които ги нервират, по един доста специфичен метод!
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР